Inställningar

Det är inte bara själva designen som gör din blogg fin! Det finns fler viktiga inställningar! Du kan t ex klicka på kugghjulet igen, men ta inte "Design" utan just "Inställningar"!
Vill du ha ett namn till din blogg? Fyll i det högst upp! Välj även kategori och beskrivning.
Hur gör du beskrivningen egentligen? Hur kommer den synas? Det beror på din design/ditt tema, men i mitt fall ser den ut såhär:
Beskriv din blogg helt enkelt! Här har vi lite inställningar som jag inte tänker handleda dig igenom, du får tänka ut det själv:
Klicka nu på "Profil" efter att du har sparat dina inställningar. Börja med att skriva ditt namn, men bara om du vill. Jag vill personligen helst vara anonym, jag har alltså inte heller skrivit fakta. Om du vill kan du ladda upp en bild till din profil! Om du inte gör det kommer bilden se ut som nedan, eller inte komma med på bloggen alls (beroende på temat).
Det här är självklart också valfritt, men om du vill kan du även fylla i dina konton på sociala medier:
Spara såklart! Resten av inställningarna tänker jag inte gå igenom, det får du klura ut själv. Jag tror inte du är typ fem år, så du klarar det nog själv! ;) Det är inte svårt att fixa inställningarna, det är mest designen som är lite mer klurig!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: